AUTÍČKOVÝ PRO DOMINIKA
![AUTÍČKOVÝ PRO DOMINIKA](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/190414/11/j164561.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
HORNÍ KORPUS: KAKAOVÝ, průměr 20 cm + zavařené višně bez pecek
SPODNÍ KORPUS: MRAMOROVÝ, průměr 25 cm + kompotované broskve
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním cream cheese - použitý do obou dortů
SIRUP NA KORPUSY: použity šťávy z kompotů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání dortů
FONDÁN: černý a bílý, který byl trochu obarvený modrou potravinářskou barvičkou
MODELACE AUTÍČEK: z modelovací hmoty BIANCO WHITE IRYS Master Martini.
DOZDOBENÍ DORTŮ: kousky obarvených fondánů
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA CELÉHO DORTU: 16 cm
SPODNÍ KORPUS: MRAMOROVÝ, průměr 25 cm + kompotované broskve
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním cream cheese - použitý do obou dortů
SIRUP NA KORPUSY: použity šťávy z kompotů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání dortů
FONDÁN: černý a bílý, který byl trochu obarvený modrou potravinářskou barvičkou
MODELACE AUTÍČEK: z modelovací hmoty BIANCO WHITE IRYS Master Martini.
DOZDOBENÍ DORTŮ: kousky obarvených fondánů
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA CELÉHO DORTU: 16 cm
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/190414/11/k207998.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/190414/11/k207999.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/190414/11/k208000.jpg)
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé